Gravetat Zero inaugurarà al desembre “la catedral dels rocòdroms”

Gravetat Zero es trasllada des del centre a aquest local del polígon de Santa Margarida, situat en un passatge que comunica els carrers d’Anoia i Llobregat. L’anomenen «la catedral dels rocòdroms» per les seves dimensions. I és que, la nova nau en obres des del juny té 1.600 metres quadrats de superfície i 12 metres d’alçada (al carrer Sant Gaietà les mides eren molt més reduïdes: 600 metres quadrats i 4, d’alçada).

Les noves instal·lacions oferiran els mateixos serveis que fins ara als gairebé 300 socis però millorats i modernitzats i continuaran fent activitats extraescolars i cursos per a tots els nivells d’escalada. També hi haurà espai per a noves activitats com la corda esportiva i una terrassa de bar que abans no hi cabia. Un reclam molt atractiu per a usuaris i usuàries és que al nou local hi haurà facilitat per aparcar els vehicles.

Els responsables esperen atraure molts més escaladors i escaladores amb les noves instal·lacions i inaugurar-les al desembre amb un cap de setmana d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

Els treballs estan molt avançats. Els operaris són especialistes en la matèria, s’han anat a buscar a Eslovènia i les fustes i materials utilitzats, naturals.