El CP San Cristóbal fitxa el migcampista de la UE Rubí Mario Domingo i és baixa Albert López

El San Cristóbal continua reforçant-se i ha fet oficial el fitxatge del migcampista ofensiu Mario Domingo, procedent de la UE Rubí. Es tracta, doncs, de la quarta incorporació per al conjunt d’Oliver Ballabriga per a la temporada 2017-18, després de les de l’exterrassita Xapi Arnau, Cristian Gómez, del Ripollet, i Sergi Martínez, del juvenil de Divisió d’Honor de la UE Sant Andreu.

L’arribada de Mario Domingo coincideix amb tres noves baixes a l’equip parroquial, les dels migcampistes Albert Corzo i Xavi Camps i el davanter Albert, que se sumen a les de David Álvarez, Ao i Joan Pallàs. Sí han renovat el porter Álvaro, Kevin, Aitor i Cristian. D’aquesta manera el San Cristóbal compta actualment amb 19 jugadors per al primer equip, a l’espera de noves incorporacions, posiblement la d’algun jugador que reforci la davantera.

D’altra banda, tot i que la Federació Catalana havia col·locat els parroquials al grup 1 de la Primera Catalana per a la propera temporada de manera provisional, la directiva egarenca ha arribat a un acord amb el Can Vidalet per intercanvir-se els grups, mantenint-se un any més al grup segon.