Guardonats terrassencs al 50è Festival de la Federació Catalana de Hockey

Aquest divendres i dissabte es tanca la temporada de l’hoquei català amb la celebració del 50è Festival que organitza la Federació Catalana de Hockey. La cita té lloc a Castelldefels. Al Castell d’aquest municipi se celebrarà aquest divendres a la nit la gala, amb el tradicional lliurament de guardons al campions de Catalunya i les distincions a aquelles persones o entitats que han estat mereixedores de reconeixement, molts d’ells egarencs.

Un d’ells serà Joan Comerma, que serà guardonat amb la Medalla d’Honor. També hi haurà representació terrassenca en les Insígnies d’Or, en la figura de Dani Nart, exregidor d’Esports i president del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa.

La jugadora de l’Egara, Carola Salvatella, rebrà el Farreras Valentí per la seva brillant trajectòria esportiva i acadèmica, mentre que el porter de l’Atlètic, Marc Calzada, recollirà el Trofeu Lluís Ysamat. Salvatella també serà distingida amb la Medalla de Bronze al Mèrit Esportiu, conjuntament amb les també egarenques Júlia Pons i Maria Tost, pels seus més de 100 partits com a internacionals. Marc Miralles, del CD Terrassa, serà distingit com a jugador promesa.

La Gala oferirà nous premis, com el BBVA, que rebran diferents col•laboradors amb la Lliga Hockey Plus, i l’Stick per la Història, en reconeixement a la gran trajectòria esportiva de diferents jugadors i jugadores. En aquesta primera edició seran guardonats els terrassencs Pol Amat, Núria Camon i Sílvia Muñoz.

La màxima distinció de la nit, l’Stick d’Or, recaurà en aquesta 50a edició en Alejo Noblom, en reconeixement a la seva trajectòria com a directiu i gerent de la Federació Catalana.

Joan Comerma rebrà la Medalla d’Honor

Dani Nart serà distingit amb l’Insignia d’Or

La Lliga Hockey Plus serà premiada

Pol Amat obtindrà l’Stick per la Història

Sílvia Muñoz entrarà al saló de la fama