Guillermo Cabello queda absolt de delicte per l’affaire del Terrassasports

L‘Audiència Provincial de Barcelona ha absolt aquest dilluns Guillermo Cabello, expresident del Terrassa FC, del delicte d’insolvència punible en l’affaire del Terrassasports.

La Fiscalia demanava tres anys de presó i sancions econòmiques per valor de 2,5 milions d’euros per a Cabello i per altres persones vinculades a la Fundació Esportiva Privada Terrassa FC per constituir un teixit de societats i així eludir el pagament del cànon imposat per l’Ajuntament de Terrassa per l’expotació dels terrenys de Les Palmeres.

La sentència, però, es pot recórrer. Recordem que en el ple de l’octubre de 2020 es va aprovar l’extinció de la concessió i l’inici d’un procés de nova concessió per garantir la continuïtat del Jàbac a Les Palmeres, sempre i quan es deslligués de la Fundació, tot i que el Terrassa FC va reclamar el retorn de la seva gestió.

Tot i així, queda vigent encara el contenciós-administratiu, en relació als recursos presentats per les dues parts pel cànon que demana l’Ajuntament i la indemnització que reclama la Fundació Terrassa FC per l’extinció d’aquesta concessió.

Terrassasports

L’explotació del complex Terrassasports és el centre de la polèmica d’aquest cas judicialitzat

Les Palmres

L’Ajuntament demana a la UFB Jàbac i Terrassa que es deslligui de la Fundació Terrassa FC per seguir fent ús de Les Palmeres