Ha mort Carles Feiner Alonso, “el Negre”, sociòleg, membre de Minyons i vinculat a ERC

Ha mort Carles Feiner Alonso, més conegut com a “Negre”, membre històric dels Minyons de Terrassa des dels inicis de la colla, sociòleg i estretament vinculat a ERC.

La colla malva va emetre un comunicat la tarda de dissabte donant a conèixer la mala notícia. Feiner, de 52 anys (Terrassa, 1964-2017) havia estat cap de colla i president de Minyons en diverses etapes de la formació castellera.

Feiner va ser cessat la setmana passada de les seves funcions d’assessor a la Diputació de Barcelona per ERC per unes presumptes amenaces a Juan Arza, de Societat Civil Catalana, i era un dels puntals de la secció local d’ERC de Terrassa.

El Grup Municipal de la formació política en destaca en un altre comunicat de condol “la capacitat de treball i visió de possibilitats en la recuperació de tradicions populars al nostre país” i que “va ajudar a portar la seva estimada colla –Minyons-, a ser un dels referents del món casteller”.

Entre els anys 2007 i 2011, Feiner va ser coordinador de l’Àrea d’Acció Social a l’Ajuntament de Terrassa, desenvolupament el Pla Local d’Inclusió Social, entre altres projectes.

També va ser cap del Servei d’Empreses i Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda del 2011 al 2016 i, fins fa poc, assessor tècnic  a la Diputació.

Diverses formacions i personalitat del món de la política i els castells han mostrat el seu condol a les xarxes socials.

La cerimònia de comiat està prevista per aquest dimarts a les tres de la tarda al cementiri municipal.