Herrera demana a la Junta Electoral que rectifiqui les acusacions d’amenaces a l’actual directiva

El procés electoral del CN Terrassa per escollir nou president acaba, però ho fa altre cop amb polèmica pel mig. La Junta Electoral ha emès un comunicat en el qual proclama que la candidatura encapçalada per Joan Herrera compleix els requisits estatutaris necessaris.

Ho fa, però, carregant contra el mateix Joan Herrera i la Federació Catalana de Natació, a qui acusa de pressionar, amenaçar i coaccionar la Junta Electoral i membres de l’actual Junta Directiva perquè no presentés recurs al Tribunal Català de l’Esport: “A partir del moment en què el Tribunal Català de l’Esport desestima el recurs sense entrar a valorar el contingut del mateix (…) és quan comencen les pressions, amenaces i coaccions per part del Comitè d’Apel·lació de la FCN i del Sr. Herrera, tant a membres de la Junta Electoral com de la pròpia Junta Directiva del Club”.

En aquest punt, explica el comunicat, la Junta Electoral decideix tancar el procés electoral, veient, diu, la parcialitat amb què opera la Federació Catalana de Natació. “Veient que, per molt que recorrem una decisió que creiem totalment injusta, ja sabem en quin sentit s’hauria resolt de forma quasi immediata, decidim finalitzar el procés proclamant que la candidatura del Sr. Juan Herrera Granados, un cop fetes les esmenes i comprovades les signatures de suport, compleix amb els requisits estatutaris per ser proclamada candidatura única.

El candidat electe, Joan Herrera, s’ha mostrat sorprès per aquestes acusacions. La candidatura ‘És l’hora del canvi’ ha respost amb un altre comunicat en què demana a la Junta Electoral que rectifiqui: “Ens veiem en l’obligació de desmentir aquestes acusacions, ja que són totalment falses i demanem a la Junta Electoral que faci una rectificació en aquest sentit. De la mateixa manera que demanem a la Junta Directiva del Club que desmenteixin aquestes afirmacions sobre amenaces cap algun dels seus membres.

El comunicat de la Junta Electoral també deixa constància que un dels membres de l’equip de Joan Herrera té actualment suspesa la seva condició de soci. Un membre de la meva candidatura té oberta una acta disciplinària només pel fet de pertànyer a la meva candidatura. Ho solucionarem“, ha dit Herrera.

Herrera, que probablement serà investit president del CN Terrassa aquest divendres, no ha volgut entrar més en polèmiques amb l’actual directiva, per qui ha tingut, un cop més, “paraules d’agraïment“.

El primer que farà la nova junta directiva serà una avaluació econòmica i esportiva del club i el disseny d’un pla estratègic amb l’objectiu d’apropar la junta al soci i modernitzar l’entitat.