Hiniestrosa, Jordán i Cano, del BMX Terrassa, campions de la Lliga Catalana i de la Copa d’Espanya

El circuit de BMX del Velòdrom d’Horta va acollir el passat cap de setmana l’última ronda de Copa d’Espanya de BMX 2017. La puntuació obtinguda dissabte pels pilots catalans va decidir la classificació final de Lliga Catalana de BMX. Vint-i-cinc corredors de Club BMX Terrassa hi van participar.

Jairo Jordán, en la categoria de nois 7 i 8 anys, i Lluís Hiniestrosa, en Olimpica Men, es van proclamar campions de la Lliga Catalana. Al podi final de la categoria Olímpica Men van acompanyar Hiniestrosa dos corredors del BMX Terrassa, Manel Mañas, que va aconseguir el subcampionat, i Ian Hiniestrosa, que va acabar tercer.

Copa d’Espanya

Pel que fa als resultats obtinguts, puntuable per a la 7a ronda de Copa d’Espanya de BMX, cal destacar els triomfs d’Ainhoa ​​Mañas en categoria fèmines 14-16 anys i de Lluís Hiniestrosa en categoria júnior. Marc Cano, que en no constituir-se la seva categoria, va correr en 17 a 29 anys i va obtenir la puntuació necessària per consolidar el liderat en Màster 30.

El matí de diumenge es va celebrar la final de Copa d’Espanya. Cano es va proclama Campió d’Espanya de BMX en categoria Màster 30. ​​Mañas per la seva banda, va tornar a vèncer en fèmines 14 a 16 anys i la va acompanyar al podi Mabel Pérez, que va acabar en segona posició. El corredor Elit Ian Hiniestrosa també va aconseguir el triomf.