Històric títol del Gimnàstic Terrassa al Campionat de Catalunya Absolut Femení de Clubs

El Gimnàstic Terrassa es va proclamar el passat cap de setmana campió de Catalunya de Clubs 2019 de Gimnàstica Artística Femenina en el campionat celebrat a la ciutat de Salt. És el primer cop que el club egarenc aconsegueix aquest campionat absolut per equips, tot i els nombrosos èxits aconseguits els darrers anys.

L’equip integrat per Claudia Villalba, Clara Navarro, Laura Gamell, Mariona Fu Sacristán i Iris Espigares va completar una magnífica actuació, en la qual van aconseguir 186,350 punts, superant el Salt Gimnàstic i La Salle Gràcia, segon i tercer respectivament.

Aquest és un format de competició en el qual competeixen 5 gimnastes per aparell i es computen les 4 millors notes. La regularitat aconseguida per tot el Gimnàstic Terrassa va permetre que alguna errada individual hagi estat compensada per l’execució de les seves companyes. Bona prova d’això és que Claudia Villalba va aconseguir la millor puntuació en els aparells de salt i terra, Laura Gamell la millor en barra i la segona en assimètriques, i Clara Navarro la segona millor en terra i la tercera en assimètriques. Aquesta regularitat juntament amb la gran competició d’Iris Espigares i Mariona Fu Sacristán van possibilitatr el triomf final.

El títol aconseguit és una injecció important per a l’equip, que el proper cap de setmana enceta la seva participació en la primera divisió de la Lliga Iberdrola a la mateixa ciutat de Salt, i en la qual espera refermar la seva permanència en l’elit, i aspirar a millorar els resultats de temporades anteriors.