‘Hockey al carrer’, iniciativa a Terrassa per promocionar el Campionat del Món Femení

Aquestes festes de Nadal l’hoquei herba estarà ben present a Terrassa. Del proper 29 de desembre al 4 de gener es posa en marxa “Hockey al carrer“, una sèrie d’activitats que aproparan aquesta modalitat esportiva a aquells que es vulguin iniciar en l’esport de l’estic.

Aquesta és una de les primeres accions per promocionar la Copa del Món Femenina, que tindrà lloc a la ciutat entre 1 i el 17 de juliol de 2022, organitzada per la Federació Espanyola de Hockey (RFEH) i l’Ajuntament de Terrassa i que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Hockey.

S’han dissenyat un seguit d’emplaçaments a Terrassa, amb la presència de personal qualificat, perquè tothom  pugui aprendre les normes bàsiques de l’hoquei d’una forma fàcil i divertida. Per aquesta raó s’habilitaran carpes i inflables per als més petits de cara a gaudir d’aquestes jornades.

La Plaça Lluís Companys serà el dimecres 29 de desembre (16h a 19h) la primera aturada de “Hockey al carrer” i l’endemà es repetirà, en el mateix horari, a la Plaça Primer de Maig. Els altres punts emblemàtics d’aquesta iniciativa ja arribaran al gener. El dia 2 (11h a 14h) al Parc de Sant Jordi, el dia 3 a la Plaça de les Teixidores (16h a 19h) i, en el mateix horari, el dia 4 a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya.