Homenatge a Jordi Sabatés i concert de Litus aquest cap de setmana a la Nova Jazz Cava

La Nova Jazz Cava afronta un cap de setmana marcat per dos noms propis. Divendres la sala retrà homenatge a Jordi Sabatés, un dels músics més versàtils de l’escena estatal, que va morir a principis d’aquest any. Durant la seva trajectòria de més de cinc dècades va crear una vintena de treballs discogràfics d’autoria pròpia. Companys com Tete Montoliu, Pau Riba, Santi Arisa, Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet o Toti Soler van poder tastar el seu grau d’excel·lència i qualitat. Ara, la Nova Jazz Cava li dedica un acte de record que comptarà amb audicions, projeccions i explicacions a càrrec d’Àlex Gómez-Font i Pere Pons. Serà el divendres, a partir de les 22 hores, amb accés gratuït per a tots els assistents.

L’altre plat fort del cap de setmana arribarà dissabte, a les 22 hores, amb el concert de Litus. La ciutat que ha vist créixer el conegut cantautor acull un dels darrers concerts de la gira “Chadanaca Tour”, en un show amb col·laboracions inèdites. D’entrada, queden confirmats els Brossa Quartet de Corda -amb qui Litus hi treballa estretament- i les veus de Beth, Gemma Humet, Alicia Rey i Mariona Castillo. Les entrades estan a la venda a un preu de 22 euros.

L’oferta de l’emblemàtica sala de jazz del passatge Tete Montoliu es completa dijous amb l’actuació del trio Noctiluca, amb la col·laboració d’Edu Pons al saxo alt. A partir de les 21 hores el públic podrà gaudir de la trobada entre els graduats del Taller de Músics ESEM de Barcelona Martí Castelló (piano), David Moyano (contrabaix) i Kike Pérez (bateria).