Homenatge a les persones que representen la memòria viva del sindicat CCOO

Comissions Obreres reconeix públicament la fidelitat, el compromís i la lluita per un país més just, més democràtic i equitatiu de les persones majors de 69 anys que porten més de 25 afiliats al sindicat. L’organització va decidir al darrer congrés fer aquests actes de manera anual i repartits pel territori.

36 persones de Terrassa (24), Rubí (3) i Sant Cugat (9) compleixen aquests requisits. Una vintena d’elles han pogut assistir aquest dijous al matí a l’acte d’homenatge i han rebut un petit obsequi.

L’acte ha servit també per anunciar les properes dates que el sindicat té assenyalades al calendari per continuar lluitant per la millora de les condicions de vida de la classe treballadora i dels jubilats.

L’11 de febrer, es farà un acte d’homenatge als advocats i advocades que van morir a l’atemptat d’Atocha al 77. El 8 de març, el sindicat s’unirà també a la jornada de lluita de les dones. I el primer de maig de 2019 es compliran 50 anys de la primera celebració del dia internacional del treball a Terrassa. Aquell dia, el sindicat vol que la manifestació torni a fer-se a la nostra ciutat i que l’encapçalin persones que ja hi eren al 1969 i que, fins i tot, la pancarta sigui històrica.