Homenatge al tres joves d’Ègara morts fa 25 anys en un incendi a Collbató

Breu i senzill, però carregat d’emocions. Així ha estat l’homenatge que s’ha fet aquest dijous a Marta Rosa, Manolo Gordillo i Ramon Bonet, els tres terrassencs morts el 4 de juliol de 1994 en un incendi a Collbató. L’acte de record s’ha fet a la plaça de la Immaculada, al barri d’Ègara, el punt on familiars i amics es van reunir fa 25 anys en conèixer el fatal desenllaç. En l’homenatge s’han dipositat 25 roses en record de la Marta, el Manolo i el Ramon.

Era dilluns de Festa Major i un grup de disset amics de l‘esplai d’Ègara havien anat a Collbató per passar el dia i fer carn a la brasa. Mentre la preparaven van veure fum a la llunyania però no li van donar gaire importància. Minuts després en veure que el foc se’ls acostava van accelerar la marxa. Però les flames els van atrapar i van trobar refugi a les coves del Salnitre. Però tres d’ells no va ser a temps d’entrar-hi.

Després de l’accident de fa 25 anys el grup d’amics de l’esplai d’Ègara ha reforçat els seus lligams i manté el seu compromís amb el barri.