Homenatge als participants en la recerca de Pedro Nieto

Can Palet de Vista Alegre ofereix un sentit homenatge a totes les forces de seguretat i a les persones que van participar a mitjans d’agost, en el rescat de Pedro Nieto, de 76 anys, un veí del barri que va estar quatre dies perdut. Van ser quatre dies d’inquietud i angoixa de tot un barri de més de 300 habitatges i 1.500 persones que van acabar amb el retrobament sa i estalvi del Pedro.

Aquest dissabte els veïns i representants de Mossos, Policia local, Bombers, Protecció Civil, els ADF, Creu Roja i Voluntaris, s’han retrobat en una festa de reconeixement mutu per la feina feta i per la bona tasca de coordinació de tots els grups. Les xarxes socials i la missatgeria van ser clau en la mobilització dels veïns.

Des del primer moment els cossos de seguretat van comptar amb el recolzament i la col·laboració dels veïns del barri. La primera gran mobilització de Can Palet de Vista Alegre per trobar un veí que coneixia tothom. Ara, el barri ha volgut agrair la feina feta per les forces de seguretat, en el mateix lloc on es va muntar l’operatiu de recerca, que va permetre que Pedro Nieto recuperi la condició de ser un veí més, entre tots els seus veïns del barri.