Horaris reduïts durant el mes d’agost en diversos serveis municipals

L’Ajuntament de Terrassa aplicarà horaris específics durant el mes d’agost en diversos serveis municipals, aprofitant el període vacacional i una menor activitat a la ciutat.

En alguns casos es tancarà i en d’altres, es reduiran les hores d’obertura. Amb tot, l’atenció ciudadana estarà sempre garantida perquè el 010 i les oficines de plaça Didó continuaran funcionant.

Pel que fa al servei d’atenció telefònica 010, funcionarà a l’agost en horari de dilluns a divendres des de les 8 del matí i a 14.30 del migdia.

L’oficina de plaça Didó també fa horari de matí durant aquest mes, de dilluns a divendres  de 8.30 a 14.30. En canvi, les oficines de districte estaran tancades fins el 4 de setembre, quan recuperaran el seu horari habitual.

Els horaris de tots els serveis municipals es poden consultar, de forma detallada, al web aoberta.terrassa.cat/oficines/.

A banda dels serveis telefònics i presencials, la ciutadania té també al seu abast la seu electrònica de l’Ajuntament de Terrassa (seuelectronica.terrassa.cat/) on es pot fer qualsevol tràmit les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.