Hörmann inverteix 9 milions d’euros en la nova seu del grup a Terrassa

Hörmann, especialista en la fabricació i comercialització de portes i automatismes, ha renovat la seva seu logística i comercial a Terrassa. Aquest dijous n’ha fet la inauguració amb la presència de representants del teixit polític i empresarial de la zona.

Foto Protocol Inauguració Hörmann

Hörmann España es va fundar al 1986 i està ubicat a la ciutat des de l’any 2000. De fet, les de Terrassa són les instal·lacions centrals de la companyia a Espanya i estan ubicades a la carretera de Rubí.

Foto Nau Hörmann

Amb una inversió de prop de 9 milions d’euros, l’empresa alemanya amplia així les seves activitats i crea una cinquantena de llocs de treball. L’objectiu és oferir un servei més complert tant a distribuïdors com a clients del sector.

Foto Entrada Hörmann

El nou edifici disposa de 2.500 metres quadrats de superfície, distribuïts en oficines, magatzem logístic, espai expositiu i sales destinades a la formació del personal.

Foto Portes Hörmann

A banda de Terrassa, Hörmann compta amb delegacions a sis ciutats de l’estat. A nivell mundial disposa de 22 fàbriques. En conjunt, el grup suma 6.000 treballadors i unes vendes de més de 1.000 milions d’euros.