Hospital i Mútua restringeixen taxativament les visites per evitar la propagació del virus

Un cartell informatiu a la porta de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa alerta de les limitacions. Les visites estan sotmeses a una restricció molt elevada i el personal de seguretat s’encarrega de fer complir la nova norma i que no entri cap persona que no estigui autoritzada.

El centre sanitari ja no permet visitar els pacients ingressats. Les úniques excepcions són les persones que acompanyen una dona que tindrà una criatura, les que visiten a menors hospitalitzats i aquelles que van a veure pacients que han estat estat intervinguts quirúrgicament per una malaltia oncològica.

A l’Hospital de Terrassa, els pacients ingressats per coronavirus no poden rebre visites en cap cas i, a la planta 8 de l’Hospital de Sant Llàtzer (on hi ha geriatria), tampoc els pot anar a veure ningú. El CST també han restringit taxativament les visites  i han reprogramat o reprioritzat proves i consultes. Es mantenen alguns serveis inajornables com oncologia o hemodiàlisi. Es recomana, no anar-hi si no és indispensable.

L’objectiu de les mesures en aquests dos centres sanitaris de referència a la nostra ciutat és frenar la propagació del coronavirus entre els pacients ingressats i també entre el personal sanitari, molt exposat a la malaltia.