Els hotels del Vallès Occidental registren un 94% d’ocupació durant el Mobile World Congress

Amb motiu de la celebració del Mobile World Congress a Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha realitzat una enquesta per familiaritzar-se amb l’ocupació real que hi ha als hotels  de tres i quatre estrelles i poder valorar, d’aquesta manera, l’impacte que suposa el certamen a efectes pràctics.

Aquesta edició de moment s’anota una ocupació del 94% enfront del 95% de l’anterior. Cal destacar, però, que els municipis de Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Santa Perpetua de Mogoda i Terrassa arriben al 100% d’emplenament. Per altra banda, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Sabadell marquen un 94%, un 86,7% i un 83,8% d’ocupació respectivament.

Més enllà de les despeses directes que suposa la presència dels visitants als establiments hotelers, l’impacte econòmic també repercuteix l’economia vallesana per causes com l’augment de comandes als proveïdors, la utilització de transport o les despeses en comerç. Així doncs, el Vallès Occidental suposa un complement en l’oferta que ofereix Barcelona als visitants del Mobile World Congress.