Hugo Lafuente i Ona Blasco, de l’Squash Project, campions de Catalunya sub-15 d’esquaix

Les instal•lacions d’Squash 4 van acollir dissabte les finals del Campionat de Catalunya sub-15, organitzades per la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol.

En categoria masculina, la victòria va recaure en Hugo Lafuente, de l’Squash Project de Santa Cristina d’Aro, que es va imposar per 3 sets a 0 Joan Serna, de l’Esportiu Rocafort de Barcelona. Va completar el podi Nil Aguilera, de l’Esquaix Igualada, en derrotar Oriol Herrero, del Malibú Esportiu de Sabadell.

El títol en categoria femenina va ser per a Ona Blasco, també de l’Squash Project, que va superar per 3 sets a 0 Montse Fajardo, de l’Esquaix Igualada. Joana Rodoreda, del Nat’s Sport de Sant Fruitós de Bages, va ocupar la tercera posició, en derrotar Jana Font, del GEiEG de Girona.

L’organització d’aquest nou campionat fa més visible aquest esport, des del trasllat de la Federació Catalana d’Esquaix a Terrassa, on gestiona tant les pistes d’Squash 4 com el Centre de Tecnificació de Marconi. L’entitat té previst popularitzar encara més aquesta disciplina esportiva, fent-la arribar a escoles, instituts i centres universitaris de la ciutat.