I Open Internacional Terrassa de Tennis femení

 

Des d’aquest cap de setmana i fins al proper dia 30 de març, les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa acullen les promeses femenines del tennis mundial en el primer Open Internacional Terrassa de Tennis. Es tracta d’un campionat on les participants es repartiran fins a 25.000 dòlars en premis.

Durant aquest dies Terrassa esdevé un aparador del millor tennis mundial, ja que més de cent jugadores d’aquest esport procedents de tot el món participaran en el primer campionat internacional que es desenvolupa a la nostra comarca. Aquest esdeveniment oferirà la possibilitat que les primeres nou cap de sèries estiguin entre les dues-centes millors classificades del rànquing WTA, que encapçala la suïssa Lulu Sun. També hi prenen part dues jugadores de l’Atlètic, Ani Atanasova i Alexia Paula Bastos.

Des del consistori terrassenc asseguren que la celebració d’aquest open a la nostra ciutat obeeix a les polítiques de llarg recorregut per fer de l’esport un mirall on la joventut pot emmirallar-se per potenciar les futures noves promeses. Així també com per disposar de l’oportunitat per veure esportistes de primer nivell.

L’entrada per gaudir d’aquest espectacle esportiu és gratuïta i hi va acompanyada d’actes paral·lels com una exhibició de tenis en cadira de rodes.