I Run With Leiva celebra el seu desè aniversari amb una jornada esportiva i lúdica

El club d’atletisme I Run With Leiva està d’aniversari. Ja fa deu anys que l’entitat fundada per l’atleta egarenc Jaume Leiva es va crear per popularitzar el running entre aquells que es volien iniciar i també per perfeccionar els mètodes d’entrenament entre aquells corredors que pretenien millorar marques.

I ho va celebrar dissabte al matí amb una jornada esportiva i lúdica a les pistes d’atletisme de Can Jofresa, que van incloure unes mini olimpíades adreçades a totes les edats i en les quals es van incloure diferents disciplines atlètiques.

Miniolimpíades I Run With Leiva 8

I Run With Leiva compta ja amb 200 corredors, molts d’ells federats

Des de llavors el club egarenc no ha parat de créixer. Formen part de l’anomenada “marea verda” uns 200 corredors i, des de fa quatre anys, bona part d’aquests atletes s’han federat i ja passegen el nom d’I Run With Leiva per tot el món.

El proper repte de Jaume Leiva, tal i com ja va fa presentar fa uns mesos a l’Ajuntament, és apropar la pràctica esportiva i l’activitat física als barris. L’objectiu és adoptar hàbits saludables a través de l’esport.

Jaume Leiva

Des de la seva retirada professional, Jaume Leiva pretén estendre el running a tots el barris de la ciutat

La jornada festiva del dissabte va tenir continuïtat a la tarda a la Sala Rokoko, amb un concert de música en directe i el sorteig de diferents regals.

Sala Rokoko Festa I Run With Leiva 3

La Sala Rokoko va ser l’escenari de la jornada festiva a la tarda (Font imatge: Jaume Leiva)