Ignasi Moreta recorda el pensador Pannikar en una conferència al Centre Cultural

La figura del pensador Pannikar ha estat abordada aquest dilluns a la tarda a la conferència que Ignasi Moreta ha fet al Centre Cultural.

Moreta és Doctor en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Raimon Panikkar està considerada como una de les veus més rellevants que ha donat el pensament català al món.

Es tracta d’un pensador amb una obra reconeguda en l’àmbit del diàleg intercultural i interreligiós, la cultura de la pau, l’hinduisme, el budisme, la mística, la filosofia i la ciència.

La conferència ha tingut com a objectiu explicar els trets més rellevants de la figura de Panikkar, relacionant vida i obra, per tal d’oferir algunes claus que facilitin endinsar-se en la lectura dels seus llibres.

Raimon Panikkar va ser autor de més d’una vuitantena d’obres i doctor honoris causa en diverses universitats. La Generalitat de Catalunya va dedicar-li l’any 2018 per ser una figura de rellevància mundial en el diàleg entre les cultures i religions, i en la cerca d’alternatives als reptes del món contemporani.