Illa es ratifica en l’acord dels pressupostos per impulsar la Ronda Nord

Els socialistes es vanten a Terrassa d’haver rebaixat la tensió política i social que es va viure fa uns anys a Catalunya amb el procés independentista. El ministre de la Presidència. Félix Bolaños, ha dit que, gràcies al Govern de l’Estat, Catalunya ha recuperat el seu lideratge econòmic a Europa amb projectes com l’hidroducte Barcelona-Marsella, la fabricació de components per a vehicles elèctrics o la implantació de diverses factories de microxips.

Per la seva banda, el president del grup parlamentari Socialista-Units per Avançar, Salvador Illa, s’ha remès a l’acord signat als pressupostos de la Generalitat per impulsar la Ronda Nord de connexió amb Sabadell. Les agrupacions locals d’ERC de Terrassa i Sabadell han anunciat la seva participació diumenge de la manifestació en contra del Quart Cinturó.

Així ho han dit els dos dirigents en una sessió de treball amb representants de l’empresariat de la CECOT, on han tractat diferents temes fiscals, laborals, de reindustrialització i de transició energètica.

Després, tots dos socialistes han participat en un acte de partit de suport a la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa. Aquí, i acompanyats de la plana major del PSC comarcal i nacional, s’han dirigit a la militància per explicar, sense estalviar-se crítiques a Esquerra Republicana o al Partit Popular, les darreres polítiques econòmiques i socials impulsades pel Govern d’Espanya.

Psc Felix Bolaños I Salvador Illa 6Psc Felix Bolaños I Salvador Illa 4

Psc Felix Bolaños I Salvador Illa