Antonio Pelegrín, segon fitxatge del Terrassa FC, i són baixes Òscar Imaz i Guti

El Terrassa FC ha fet oficial el seu segon fitxatge. Es tracta del migcampista de 24 anys Antonio Pelegrín, procedent del FC Vilafranca, un fix aquesta temporada i autor de quatre gols amb el conjunt del Penedès. Amb anterioritat Pelegrín ha defensat la samarreta del filial del RCD Espanyol, la UE Cornellà, el Castelldefels i el Viladecans. L’arribada d’aquest jugador s’afegeix a la d’Albert López i les renovacions d’Àlex Fernández, Coro, Pallàs i els porters Ortega i Zapico.

Tot i això, s’espera que una bona part de les cares noves del nou Terrassa arribin de l’Horta, l’equip revelació aquesta temporada. Cal recordar que el tècnic Xevi Molist té un passat com a jugador i entrenador i això podria ser clau en aquestes incorporacions. Es dóna per fet, a falta de confirmació oficial, la contractació del davanter Domi i del migcampista Galeano i està a prop la del central Javi Morales. També hi arribaran Kevin i Adrià Prado, del CP San Cristóbal.

En el capítol de baixes, s’han afegit les de Óscar Imaz i Guti. El migcampista lleidatà, que va arribar aquesta passada temporada procedent del CE L’Hospitalet, no ha tingut la participació que s’esperava. Per la seva banda el lateral esquerre posa fi a una etapa de tres temporades. El seu proper destí és l’Europa, després que el club gracienc hagi fet oficial la seva incorporació. Amb aquestes dues, ja són 8 les baixes en l’equip de Xevi Molist, però no serà l’última.

Serramitja està estudiant alguna oferta de Segona “B” i acabarà marxant. Adri Díaz, que va arribar cedit, tornarà al Badalona i Jose Juan farà la pretemporada, al igual que Virgili i Dani Alcayde, però no té assegurada la seva continuïtat. Sergi Arranz i Guzmán tenen una oferta de renovació sobre la taula, mentre que Yayá, tot i tenir contracte en vigor, podria acabar pagant la clàusula que el vincula.