Impuls a la creació d’una nova competició escolar d’hoquei

L’Ajuntament, el Consell Esportiu Escolar i la Federació Catalana de Hockey crearan el curs que vé una nova competició escolar d’Hoquei en el marc dels Jocs esportius escolars. Després d’un curs en què s’ha promocionat el programa «Hoquei al pati de les escoles», el pròxim pas és la creació d’una lligueta amb un reglament adaptat que es podria fer a partir de la formació de quatre equips.

Tot per promoure l’esport entre l’alumnat terrassenc com element transversal que afavoreix la integració social, la igualtat de gènere i un estil de vida saludable. Des del 2003 que a Terrassa es fa el programa «Hoquei a les escoles». Des d’aleshores s’han fet activitats de promoció, trobades esportives, formacions de professorat i préstec de material a diversos centres escolars.

Només en els darrers 3 cursos uns 4.200 joves s’han iniciat en la pràctica de l’hoquei. L’any passat 348 alumnes de 9 centres escolars van practicar l’esport terrassenc per exel·lència. En el programa «l’hoquei al pati de les escoles» hi han participat 645 alumnes de 7 centres escolars.