Inauguració del nou espai de joventut del Districte 7

El 20 de febrer s’inaugurava La Caseta, espai que serà la seu del programa d’intervenció socioeducativa pel jovent de Terrassa, l’anomenat Districte Jove. L’acte d’inauguració ha estat assistit pel regidor de Joventut i del Districte 7, Jordi Rueda, i tot seguit han procedit a presentar l’espai dues joves pertanyents al programa.

L’emplaçament se situa en un edifici de gestió municipal ubicat, concretament, a l’escola Josep Ventalló i Vinyó, pertanyent al Districte 7. El projecte pren com a objectiu fomentar l’autonomia i la participació social de persones joves a través del vincle educatiu i la descentralització territorial. Aposta, sobretot, per les activitats lúdico-educatives per aprofundir i treballar els aspectes relacionals i personals.

La Caseta s’afegeix, d’aquesta manera, a la xarxa d’equipaments que amparen activitats de Districte Jove arreu del territori i que, en aquest 2018, han acollit prop de 1.500 joves en les nombroses activitats que proposen. L’espai, que tan sols pot ser utilitzat per joves compresos entre els 12 i els 25 anys, inicia el seu ple funcionament i posada en marxa avui, 21 de febrer.