La Residència De Lafact Inaugura La Seva Nova Capella2

Inauguren la capella de la Residència de LaFACT

La capella de la Residència de LaFACT,Factoria Social de Terrassa, s’ha inaugurat aquest dimecres. I ho ha fet amb la celebració d’una missa presidida per Salvador Cristau, bisbe de Terrassa. A la litúrgia hi han assistit, Maria Vidal, vicepresidenta del Patronat, Miquel Font, vocal del Patronat, Ramon Flo, director general i Josep Datzira, director de la Residència. També hi han participat els residents i els seus familiars.

Un cop finalitzada la celebració, el bisbe Salvador Cristau ha signat el Llibre d’Honor de Visites de la Residència de LaFACT com a clausura de l’acte.

La Residència De Lafact Inaugura La Seva Nova Capella2

La primera capella de la Residència de LaFACT va ser inaugurada l’any 1949. Ara, després de la reforma global de l’edifici, torna a obrir les seves portes. L’espai de culte s’ha reformat després de les obres de millora de les instal·lacions, inaugurades el passat mes d’abril per l’alcalde. En la seva nova ubicació,  tindrà accés directe des dels jardins de l’edifici, per així facilitar l’apertura de l’espai a la població de la ciutat.

[Fotos: Factoria Social de Terrassa]