Increment salarial, pla de drogues i noves inversions al darrer ple del curs polític

El darrer ple del curs polític debatrà sobre l’alça salarial de l’1% als treballadors públics i càrrecs electes de l’Ajuntament de Terrassa, contemplada en els Pressupostos Generals de l’Estat. Un altre tràmit ha de permetre avançar 500€ aquest any 2017 i 500 més al 2018 com a valoració a compte del nou catàleg dels llocs de treball que està fent el consistori.

La sessió també ha d’aprovar, entre d’altres temes, l’actualització del Pla Local de Drogues de Terrassa, el nou reglament del Consell Municipal de la Cultura i les Arts i l’adhesió de l’ajuntament al conveni de col·laboració amb l’Agència Tributària de Catalunya, així com el compte general de l’ajuntament corresponent al 2016 i els informes de la intervenció general.

El ple de juliol inclou, a més, un nou paquet d’inversions financerament sostenibles per valor de 6,9 milions d’euros per a diferents treballs a la ciutat.

En la presentació dels temes del ple de juliol, el portaveu del PDeCAT ha manifestat que el seu grup descarta el vot en contra de la gestió pública de l’aigua al ple extraordinari que es farà al setembre. Miquel Sàmper assegura que estudiaran amb detall tota la documentació per acabar de decidir si el seu posicionament és favorable o d’abstenció.

D’altra banda, els diferents grups han presentat un total de 12 propostes de resolució i s’han acordat 7 acords de junta de portaveus per al ple de juliol.