Índia, Anglaterra i Gal·les, rivals dels RedSticks al Mundial

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba ja coneix els seus rivals per a la Copa del Món 2023, que tindrà lloc a l’Índia al gener. El sorteig s’ha fet aquest dijous al matí i el combinat de Max Caldas han estat enquadrats al grup “D” amb els amfitrions, Anglaterra i Gal·les.

Ha esquivat del bombo 1 les tres primeres seleccions del rànquing mundial, Austràlia, Bèlgica, que defensarà títol, i els Països Baixos. Això sí, els espanyols hauran de viure la pressió de jugar contra els amfitrions en un país on l’hoquei és l’esport nacional.

Del bombo 2 els RedSticks també han evitat Alemanya, quarta en la classificació mundial, però es veurà les cares amb una Anglaterra a qui ja coneix d’altres competicions internacionals. A priori Gal·les, setzena del Món, no hauria de ser un rival difícil per a la selecció espanyola.

Redsticks 4

Max Caldas, donant instruccions als seus jugadors (Font imatge: RFEH)

Caldas ha assenyalat als mitjans oficials de la Federació Espanyola (RFEH) que “estic molt content amb el grup que ens ha tocat. Jugar contra l’Índia, fent ells d’amfitrions, és una experiència única per als nostres jugadors. La resta de rivals són tots molt bons, físicament molt forts i ben preparats. Ens tocarà competir tots els dies al nostre màxim nivell”.

La resta de grups han estat els següents. En l'”A” hi seran Austràlia, Argentina, França i Sud-àfrica. En el “B” han sortit Bèlgica, Alemanya, Corea i Japó. I finalment el “C” estarà format per Països Baixos, Nova Zelanda, Malàisia i Xile. El Mundial tindrà lloc del 13 al 29 de gener en dues seus: Bhubaneswar i Rourkela. En els propers dies es coneixerà el calendari de la competició.

Grups Mundial Masculí D'hoquei Herba 2