Infants i adolescents es manifesten contra el masclisme

Sota el lema ‘Parem el masclisme’, infants i joves surten al carrer per demanar una societat més justa i lliure de desigualtats per culpa del masclisme.

Una manifestació convocada pel Consell Municipal d’Infants i Adolescents de Terrassa, CMIAT, ha sortit aquest dimecres de la plaça de Ricard Camí i ha baixat per la Rambla per arribar al Raval de Montserrat. Els joves han llegit un manifest al principi i al final de la marxa en contra les limitacions que el masclisme encara imposa en sectors com l’educació.

També han compartit situacions per evidenciar com elS afecta la seva activitat diària. Els 80 membres que conformen el CMIAT escullen els temes de temàtica local dels quals volen tractar durant el curs.  I la desigualtat per raó de gènere ha estat un dels aspectes socials que els més joves de la ciutat han volgut treballar.

Europa es gasta 300.000 milions d’euros en polítiques per a la igualtat i en la lluita contra el masclisme, el 60 per cent dels quals s’han de destinar a serveis d’atenció mèdica.

Infants i adolescents es manifesten contra el masclismeInfants i adolescents es manifesten contra el masclisme