Info Trail Catalunya, d’Eduard Bosch, distingit als Guardons de l’Esport 2020

Info Trail Catalunya, un projecte que des de febrer de 2019 difon i promociona gratuïtament a través de la xarxa social d’Instagram les curses de muntanya que es fan a Catalunya, va guanyar la categoria “Patrocini i Mecenatge” dels Guardons de l’Esport 2020. Els premis d’aquest certamen, que organitza la Fundació Catalana de l’Esport, es van lliurar dijous passat en format virtual per l’actual situació sanitària.

El fundador d’Info Trail Catalunya, que compta amb prop de 7.500 seguidors, és Eduard Bosch. Aquest barceloní de 34 anys, i resident a Terrassa des de fa cinc, és un amant de la muntanya i un corredor habitual de les curses de trail. Ens ha rebut a casa seva i ens ha explicat per què va crear aquest perfil a Instagram i en què es diferencia d’altres projectes similars a les xarxes.

Les restriccions sanitàries en el món de l’esport per minimitzar el risc de contagi per la Covid-19 també han perjudicat el seu perfil, amb menys interaccions per les cancel·lacions de curses. El proper repte d’Eduard Bosch és seguir informant sobre les curses de muntanya amb la confecció d’una pàgina web.

Eduard Bosch, durant la celebració virtual del certamen Guardons de l’Esport 2020