Ingressen a presó dos homes per tres robatoris amb violència i intimidació a Terrassa

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Terrassa van detenir el passat divendres, 24 de setembre, dos joves com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació.

Els fets es van produir entre les 4 i 5 de la matinada del 6 de setembre quan dos joves van robar i agredir amb molta violència tres persones quan es dirigien als llocs de treball.

La primera víctima es dirigia a l’estació quan se li van apropar dos joves per demanar-li una cigarreta. Un cop es va aturar, els arrestats li van exigir el telèfon mòbil. Davant la negativa de la víctima, li van agafar la bossa de mà i li van donar diversos cops de puny a la cara.

Poca estona després, van aturar una segona persona que es dirigia cap a la feina i la van amenaçar amb una cadena de moto. Els joves van arribar a colpejar-lo a la cara amb la cadena i li van trencar les ulleres i, a més, li van posar un cúter al coll obligant-lo a donar-los el seu telèfon mòbil.

La tercera denunciant va explicar als agents que quan caminava cap al lloc de treball a primera hora del matí, dos joves se li van apropar corrents i la van assaltar violentament. La van subjectar per la cara i, amenaçant-la de tallar-la amb una navalla, li van exigir el telèfon mòbil. La víctima va aconseguir marxar corrents sense entregar el seu mòbil, malgrat tot, els arrestats li van fer un tall al dit quan la dona es va tapar la cara amb la mà per protegir-se.

Els agents van iniciar una investigació que va permetre detenir els joves gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat de la zona. Els arrestats tenien diversos antecedents policials per fets similars.

El jutge va decretar ingrés a presó per als dos. Es dona la circumstància que un d’ells acabava d’ingressar a un centre penitenciari per altres causes pendents.