Ingressen a presó dues persones per agredir-ne altres amb pals i armes blanques en una baralla

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres dos homes de 49 i 28 anys com a presumptes autors de diversos delictes de lesions arran de diverses baralles que es va produir el 30 de març al barri de Ca n’Anglada. Segons la policia catalana, tot i que a les baralles hi van participar més persones, alguna menor d’edat, els dos detinguts són els que van provocar les lesions més greus a les dues víctimes

La disputa es va iniciar el matí del dia 30 de març i podria estar relacionada amb el control d’un pis ocupat a Ca n’Anglada. Això va provocar una baralla entre dos grups veïns del barri, arran de la qual, un home va patir diverses ferides i contusions i va haver de ser hospitalitzat.

A primera hora de la tarda del mateix dia, es va repetir l’enfrontament quan membres d’un dels dos grups que s’havien enfrontat abans, armats amb objectes contundents i armes blanques, van irrompre en un establiment de la zona i van agredir les persones que hi havia dins. Aquesta vegada, un home va resultar ferit de consideració amb diversos talls i un traumatisme cranioencefàlic.

Finalment, cap al vespre, els Mossos van rebre un avís de l’Hospital de Terrassa segons el qual s’estava produint una agressió amb amenaces entre diverses persones. En arribar, es va poder comprovar que membres d’un dels grups havien coincidit al servei d’urgències l’hospital amb els ferits i coneguts de l’altre grup rival i allà va continuar la discussió.

Tot i que la presència policial al barri ja s’havia incrementat les darreres setmanes, durant els dies posteriors al de la baralla es va reforçar el patrullatge a la zona amb l’objectiu de pacificar la situació i per poder detenir els autors de l’agressió.  Després de diverses gestions, finalment els principals implicats es van personar a dependències policials el dia 6 d’abril i allà van ser detinguts. Els arrestats van passar a disposició judicial el dia 7 d’abril i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Així mateix, s’ha posat el fet en coneixement de Fiscalia de Menors de Barcelona, per tal de continuar el procediment contra els menors implicats en les agressions.