Inicien actuacions per millorar la mobilitat al barri del Roc Blanc

Un conjunt d’actuacions pacificaran i ordenaran el trànsit al barri del Roc Blanc. L’objectiu, segons l’Ajuntament, és fomentar l’ús de mitjans sostenibles de transport i incrementar la seguretat als carrers.

Des d’aquest dijous i durant les properes 6 setmanes, es faran millores que incrementaran la superfície disponible per als vianants en 650 metres quadrats.

En primer lloc, el carrer de Carrasco i Formiguera tindrà un sentit únic a partir d’ara, en direcció a la carretera d’Olesa. S’hi habilitarà un carril per a bicicletes i patinets en el sentit contrari. També s’hi reservarà un espai per a la circulació de vianants per la calçada i rampes de connexió amb la vorera.

De manera paral·lela, el carrer de Salvador Seguí revertirà la seva direcció, en aquest cas cap al nord.

El carrer de Calderón de la Barca, d’altra banda, quedarà amb un sentit únic cap a la carretera d’Olesa. Rebrà un carril de mobilitat sostenible en el sentit oposat.

Els carrers de Sicília i de Sant Lluís, per la seva part, quedaran amb direcció única cap a l’est. A cadascuna es farà també un carril bici en la direcció contrària.

Finalment, a la Ronda de Ponent es crearà una via per a bicicletes en doble sentit, entre el carrer de Sicília i el pont d’Atenes.

Inicien actuacions per millorar la mobilitat al barri del Roc Blanc

El cost de les treballs, el qual supera els € 110 mil, està inclòs dins dels Fons Next Generation.