Instal·len plaques fotovoltaiques a l’Arxiu Històric

Ja ha començat la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’autoconsum col·lectiu en la coberta de l’Arxiu Històric i Comarcal. Els treballs tenen un pressupost de poc més de 99.000 euros i han estat adjudicats a l’empresa Solit Energia. Aquest mes de juny també s’instal·len plaques  al Poliesportiu Municipal de la Maurina. El termini d’execució previst pels dos projectes és de tres mesos.

L’objectiu de l’Ajuntament  és augmentar la producció i autoconsum d’energia renovable i alhora reduir la despesa energètica, per això instal·len plaques fotovoltaiques d’autoconsum.
Abans que acabi l’any el consistori té previst fer una intervenció similar als poliesportius de Can Parellada i de Sant Llorenç, al complex de la Zona Olímpica Municipal i a un edifici municipal del carrer Pantà. Així, l’Ajuntament disposarà de 6 nous edificis preparats per a l’autoconsum energètic. Se sumen als 22 edificis municipals que ja disposen de plaques fotovoltaiques, a més del parc de la República.
Amb un total de 1.534 plaques fotovoltaiques d’autoconsum, Terrassa se situa com a tercer municipi en el rànquing de localitats amb més instal·lacions d’aquest tipus. Només està superada per Sant Cugat del Vallès i Barcelona.

Instal·len plaques fotovoltaiques a l'Arxiu Històric