Intent d’apunyalament a la Rambla d’Ègara amb un detingut i un ferit

La trucada d’un particular va informar aquest dilluns, a les 19.49 h, que un home havia resultat ferit al braç després de ser agredit amb una arma blanca a la Rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer de la Goleta. Va acudir al lloc una patrulla de la Policia Municipal, que va localitzar la víctima, que presentava una forta hemorràgia al braç i una altra al tòrax, fet pel qual un dels agents li va realitzar un torniquet.

Un cop va arribar el SEM, va assistir l’home ferit i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van cercar informació sobre el presumpte autor de l’agressió i van fer una batuda per la zona.

Finalment, un policia local fora de servei i que havia estat testimoni dels fets va trucar per informar que havia localitzat al presumpte autor de l’agressió al carrer de Galileu, a l’alçada de la plaça de l’Anònima. Dues dotacions de la Policia Municipal van acudir al lloc i van comprovar que la persona coincidia amb la descripció facilitada pels testimonis, procedint a la seva detenció i traslladant-la a les dependències policials. Mossos d’Esquadra s’encarrega de la investigació.