Investigat per robar un vehicle després de tenir un accident de circulació

El 112 va informar dimecres a les 21.40 h d’un accident al carrer de la Mare de Déu del Mar, a l’alçada del carrer de la Mare de Déu del Carme, i del fet que un vehicle havia quedat immobilitzat mecànicament ocupant la via. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que el vehicle immobilitzat havia causat danys a tres vehicles estacionats. Els agents van realitzar al conductor les proves d’alcoholèmia, donant negatiu, i el drogotest, que va donar positiu en cocaïna. A més, en comprovar les dades del conductor a la DGT van veure que li constava una pèrdua de vigència del carnet i que el vehicle que duia havia estat sostret d’un taller mecànic dos dies abans. La dotació va obrir diligències al conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte de furt.

22 contenidors cremats i dues persones investigades per danys la nit de Sant Joan
La Policia Municipal i Bombers de Terrassa van haver d’intervenir la nit de la revetlla de Sant Joan en 12 requeriments per contenidors o papereres cremades. La primera intervenció va tenir lloc a les 18.21 h a la plaça de la Immaculada, sense que el contenidor quedés afectat. A les 22.55 h es va produir la segona intervenció, al carrer de Sicília, sense que el contenidor patís danys.
Els agents van haver d’actuar al llarg de la nit per requeriments per contenidors cremant a la rambla d’Ègara, al carrer dels Jocs Olímpics, al carrer del Vint-i-cinc de setembre, al carrer de Carrasco i Formiguera, a l’avinguda de Béjar i al carrer de Pi i Margall. A la 1.40 h Bombers i la Policia Local van intervenir en un altre foc en una paperera situada a la rambla de Francesc Macià, identificant-ne el causant, a qui van veure llençant-hi un petard a l’interior, obrint-li diligències per un delicte lleu de danys.

A les 2.40 h un altre incendi d’un contenidor a la plaça del Roc Blanc va causar danys a dos vehicles estacionats. En aquest cas, els agents també van obrir diligències a un home per presumpte delicte de danys després d’aconseguir aturar-lo mentre fugia en motocicleta al veure la dotació policial. L’home també va ser denunciat per circular sota els efectes de les drogues.

A les 2.55 h un incendi de cinc contenidors al carrer de Morella va afectar a dos vehicles més. Finalment a les 3.30 h un incendi de tres contenidors al carrer de Colom va produir danys a un vehicle estacionat a les proximitats. Al llarg de la nit, sis contenidors van quedar totalment danyats; set parcialment afectats i la resta no van patir danys greus.

Un incendi en el balcó d’un habitatge obliga a desallotjar els veïns de 3 edificis
El 112 va informar ahir a les 17.09 h d’un incendi en el balcó d’un habitatge situat al carrer d’Antoninus Pius, a l’alçada del carrer de Núria, i que aquest estava començant a afectar a un segon balcó de l’edifici. Fins al lloc s’hi van dirigir dues dotacions de la Policia Municipal i quatre dotacions de Bombers, que van comprovar que eren tres els balcons afectats i van desallotjar els edificis contigus per garantir la seguretat dels residents mentre es realitzaven les tasques d’extinció. Un cop apagat el foc, Bombers va comprovar que l’edifici no havia patit cap afectació estructural. Ningú va requerir ser atès pels serveis mèdics.