Isaac Albert: “Deixem de parlar de competències i intentem fer política”

“Això no va de competències, va de polítiques” és un dels lemes del nou govern municipal. Tot x Terrassa i ERC-MES volen establir espais de trobada amb altres administracions per fer realitat els equipaments i els serveis que necessita la ciutadania. Això significaria que l’Ajuntament podria construir escoles o residències, per exemple, i després arribar a acords amb la Generalitat per posar-les en marxa i recuperar la inversió avançada.

D’aquesta manera es podria començar a revertir la segregació escolar. Albert també parla de prendre decisions polítiques i de projectes que situïn l’escola en un espai central del territori i de les prioritats.

Albert recorda que en 4 anys la ciutat podria destinar entre 30 i 40 milions d’euros a inversions si es planifiquen i es prioritzen als pressupostos.

L’alcalde accidental també demana a l’Estat un millor finançament del món local i, sobretot de les grans ciutats, per poder solucionar els problemes de la ciutadania i evitar el col•lapse polític, social i econòmic.