Isaac Albert exposa en una conferència les potencialitats de Terrassa

Esquerra Republicana proposa reemprendre el diàleg entre els sectors públic i privat assumint el lideratge des de l’administració, per tornar a impulsar el sector de l’antiga AEG, a la carretera de Castellar, que considera un punt estratègic pel desenvolupament de la ciutat. Així ho ha contestat en el torn de preguntes l’alcaldable Isaac Albert, en una conferència de precampanya, en la qual també ha fet un repàs a diversos aspectes clau per al futur de la ciutat.

Albert també aposta pel novedós sistema d’Instituts-Escola, si hi ha un model educatiu d’èxit, i així mantenir el recorregut pedagògic de Primària a Secundària en un mateix centre. També ha entomat el problema de la segregació escolar i ha llençat un repte a l’escola concertada perquè assumeixi la diversitat de la societat. Pel què fa a la Cohesió Social un des vuit factors que Isaac ha destacat per al reimpuls de Terrassa per el futur, el candidat d’Esquerra ha dit que cal una política transversal que garanteixi la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans.

La conferència que ha omplert el pati de la Casa Museu Alegre de Sagrera, ha acabat amb un torn de preguntes. Sobre el vapor Ros, l’alcaldable d’ERC aposta per preservar el patrimoni públic i potenciar l’autogestió de l’espai, en detriment de la construcció desaforada d’habitatges.