Isaac Albert: “Hem de fer bullir la marca hoquei i Terrassa”

Seguir potenciant l’hoquei egarenc a la ciutat, però projectar aquesta marca també fora. És el pilar de la línia estratègica que Isaac Albert vol marcar al capdavant de Hockey per Terrassa. Aquest dimecres s’ha fet el traspàs amb el fins ara president de l’entitat, Francesc Salvatella. L’acte que ha tingut lloc a la Casa de l’Esport i hi han assistit presidents i dirigents dels quatres clubs.

Vinculat des de ben petit a l’Atlètic Terrassa, Isaac Albert, de 55 anys, compleix les bases que marquen els estatuts per liderar Hockey per Terrassa. Més enllà de l’estreta col·laboració amb el club de Can Salas, a qui li toca presidir l’entitat, Salvatella ha volgut destacar el seu compromís amb l’hoquei local.

Presidents i dirigents dels quatre clubs terrassencs han assistit a la roda de premsa que s’ha fet a la Casa de l’Esport

Ha ressaltat, especialment, dos capítols dels darrers anys: l’aposta d’Albert perquè es formalitzés el Pacte de Ciutat pel Hockey i per ser també un element clau en l’organització del Mundial femení del 2022. Toca, però, fer un pas endavant.

Albert prendrà possessió oficialment l’1 de juliol. Té per endavant un mandat de 4 anys i un màxim de dos, com marquen els estatuts, per dimensionar la marca hoquei i Terrassa. Tot i així, Salvatella acabarà alguns dels projectes que ha posat en marxa com la futura exposició immersiva permanent a la Casa de l’Esport.