Isaac Albert: “No hi cap càrrec polític que hagi estat vacunat amb les dosis sobrants del CST”

La vacunació o no de membres del consell de govern del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) continua portant cua i també continua al mateix lloc que era després de la darrera junta de govern extraordinària, demanada per PSC i Ciutadans. Els dos grups de l’oposició havien demanat la compareixença de l’alcalde i vicepresident del CST, Jordi Ballart, i del president de l’entitat, Jordi Labòria. Cap dels dos ha comparegut; Ballart per problemes d’agenda; Labòria ha argumentat que ja ha donat totes les explicacions sobre el cas.

Durant l’hora llarga de reunió no s’ha donat més informació de la que ja se sabia: que el CST va activar un protocol per donar sortida a les vacunes sobrants el mes de gener; vacunes que es van administrar a l’àrea de geriatria i a pacients vulnerables de més de 66 anys.

Tant PSC i C’s, però, volien esclarir si és cert, tal i com va publicar la Cadena SER, que l’expresident del CST Eusebi Cima s’havia vacunat saltant-se el protocol i si això s’havia repetit a altres membres del consell.

Des de l’equip de govern, la tinenta d’alcalde Núria Marín ha insistit que aquesta informació s’ha demanat al Catsalut i ha recordat que  la informació sobre la salut personal de cadascú és confidencial.

Per part d’ERC Isaac Albert ha acusat els dos partits de l’oposició de voler allargar el tema i de posar la sospita sobre el president del CST. “El que vol el PSC és preguntar si Jordi Labòria va ser vacunat amb les dosis sobrants, és això? Socialistes i Ciutadans es donen per resposts si dic que cap càrrec polític que hagi estat vacunat?

El portaveu del PSC, Marc Armengol, ha dit que li hagués agradat escoltar la resposta directament dels protagonistes: “M’hagués agradat sentir-ho de la seva boca, igual que de tots els càrrecs polítics que hi ha al consell. I dels no polítics també.”

PSC i Ciutadans no han sortit contents amb la informació que s’ha donat i han dit que arribaran ‘fins al final’ de la qüestió.