Isaac Albert s’acomiada reunint els deu regidors que ha tingut ERC en el darrer període democràtic

A Isaac Albert li queden menys de 48 hores a l’Ajuntament. Divendres renunciarà a la condició de regidor per assumir la presidència de l’empresa de la Generalitat Cimalsa. Al Consistori s’hi ha passat gairebé dotze anys, vuit al govern i quatre a l’oposició.

Pel seu comiat Isaac Albert ha volgut reunir els deu regidors que el grup d’Esquerra ha tingut en el període democràtic. Especialment emotiu ha estat el retrobament amb Ramon Arribas, el primer en entrar, al 1995, i avui regidor a Cardedeu.

Albert marxa satisfet de la feina feta tant els dotze que ha estat a l’Ajuntament com els quatre, entre 2011 i 2015, que va quedar fora. Destaca especialment l’etapa que va dirigir l’àrea d’Acció Social i Drets Civils, amb el tripartit, i on es van posar les bases de l’estructura de serveis socials que s’està aplicant ara.

Isaac Albert no se’n va cansat però reconeix que està més vinculat al passat que al futur i que la ciutat necessita una nova mirada. La política, diu, la fan persones però no és personal.

Ona Martínez agafa el relleu d’Isaac Albert amb la vista posada a les eleccions municipals que ella encapçalarà per Esquerra. De fet, ja està treballant en les persones que l’acompanyaran a la llista. El projecte d’Esquerra, diu, no canvia, i deixa clar que descarta pactes postelectorals tant amb el PSC com amb l’extrema dreta.

Comioat Isaac 2

Comiat Isaac 2

Notícia relacionada: