Memòria Síndica

Isabel Marquès repassa 12 anys com a síndica en un acte a l’Ateneu Terrassenc

Isabel Marquès, exsíndica de Greuges de Terrassa, ha presentat dimarts el llibre en què recull la seva etapa a la institució. Memòria de mandat 2010-2022 és un document en què Marquès repassa la seva trajetòria de 12 anys al capdavant de la Sindicatura de Greuges de Terrassa. Una memòria de fets i esdeveniments que permeten entendre l’evolució d’aquesta institució en els darrers anys.

Isabel Marquès hi recull greuges i denúncies però també objectius de desenvolupament sostenible, protecció de drets humans o la creació del codi ètic de la Sindicatura, entre altres. Tot plegat per mostrar el desenvolupament de la Sindicatura sota el mandat de l’exsíndica.

La memòria fa propostes al nou síndic, Mustapha Ben el Fassi, perquè mantingui la lluita per aconseguir més personal. Clau, diu, per afrontar el gran volum de feina que implica la Sindicatura d’una ciutat com Terrassa.

Memòria de mandat 2010-2022 ha estat presentat a l’Ateneu Terrassenc. Els responsables de Baku, dissenyadors, i Júlia Álvarez, redactora de continguts de la memòria, també han estat presents a l’acte.

Memòria Síndica

Isabel Marquès, durant l’acte a l’Ateneu Terrassenc