Isabel Martínez

Isabel Martínez, portaveu del grup municipal de Ciutadans

La regidora del grup municipal de Ciutadans, Isabel Martínez, ha estat designada aquest dimecres portaveu de la formació. Substitueix Javier González, que ha estat portaveu des del 2015 i que continuarà com a regidor fins acabar el mandat.

Llicenciada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses, Martínez és també candidata a l’alcaldia de Terrassa per aquest partit a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

Martínez, afiliada al partit des del 2017, es va presentar a les municipals de 2019 i va aconseguir entrar com a regidora.

Des de llavors ha assumit temes de seguretat, drets socials, salut, igualtat, LGTBI+, transparència i qualitat democràtica. També és consellera i portaveu de C’s al Consell Comarcal i membre de la Comissió 8 de Març.

Al 2019 va concórrer a les eleccions espanyoles com a número 9 i al 2021 va ocupar el número 10 per Barcelona als comicis catalans.

Actualment forma part del nou Consell General del partit a nivell nacional i membre del comitè autonòmic i és també assessora jurídica de C’s al Parlament de Catalunya.