Isolda Sucarrats, primera dona presidenta dels Minyons de Terrassa

La candidatura encapçalada per Isolda Sucarrats s’ha imposat en la votació realitzada aquest dissabte pels Minyons de Terrassa, en l’assemblea per escollir la nova junta directiva de l’entitat. D’aquesta manera, Sucarrats es converteix en la primera dona que assoleix la presidència de la colla castellera, gairebé 40 anys després de la seva fundació.

L’Assemblea també ha servit per decidir la figura del cap de colla. També, en aquest cas, s’ha produït una circumstància inèdita, ja que per primer cop aquest càrrec tècnic serà compartit entre dos membres. Es tracta dels joves Xavi Jurado i Arnau Boada, tots dos de 24 anys. Per la seva part, Isolda Sucarrats assoleix la presidència amb 42 anys, després d’imposar-se per 116 vots a 40 a la candidatura liderada per Jesús Rodríguez “Zamo”.

Durant la trobada, com és habitual, els Minyons de Terrassa també han fet balanç de l’any anterior. Una temporada que es tanca amb dos 3 de 10 carregats, dos pilars de 8 descarregats i fins a set dos de nou completats amb èxit, entre els castells més destacables de la colla malva.