Iván Zarco i Airina Guillén guanyen la Cursa Popular de Ca n’Anglada

Dissabte va tenir lloc la Cursa Atlètica Popular de Ca n’Anglada, puntuable per al circuit Activa’t. La sortida es va donar passades les vuit del vespre, amb la participació de més d’un centenar de corredors. Els atletes havien de completar un circuit de cinc quilòmetres pels carrers del barri.

Tot i que no va tibar del grup capdavanter durant el primer tram del recorregut, Iván Zarco va aguantar bé el ritme dels seus adversaris i va marxar en solitari en el darrer quilòmetre. El corredor del CA Canovelles va passar primer per la línia d’arribada amb un temps de 16 minuts i 33 segons. Deu segons més tard va entrar Redouan Rouaz i va completar el podi Lahcen Harbil, del CE I Run With Leiva.

En categoria femenina, victòria inapel•lable d’Airina Guillén, de Los Martes con Dios, amb un crono de 20 minuts i 35 segons. La guanyadora va treure més de dos minuts a la segona classificada, Susanna Cabratosa, de la UE Matadepera. Tecera va ser Eva Cantero, de l’Altafit Terrassa.

Diumenge, propera cita de l’Activa’t amb la 1a Cursa Popular de Can Parellada. La sortida de la prova absoluta serà a les 10h del matí .

Airina Guilén, guanyadora femenina