Izan Baños, Ona Blasco i Nacho Fajardo, campions de Catalunya Júnior d’Esquaix

El passat cap de setmana al Centre de Tecnificació Marconi que la Federació Catalana d’Esquaix disposa a Terrassa va ser la seu del Campionat de Catalunya Júnior en les categories sub-19 i sub-9. En aquesta darrera, la victòria va correspondre a l’andorrà Izan Baños (Getsquash), mentre que l’egarenc Pau Herms (CT Marconi) va finalitzar segon. Va completar el podi Ariadna Rivero (Esquaix Igualada).

En categoria sub-19 femenina triomf per a Ona Blasco (Squash Project de Lloret de Mar), seguida de Montse Fajardo (Esquaix Igualada), mentre que les locals Ivet Isern i Joana Rodoreda (CT Marconi) van acabar en tercera i quarta posició, respectivament. En l’apartat masculí, Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) es va imposar en la final al jugador búlgar Philip Georgiev (Ciudad Diagonal d’Esplugues de Llobregat). Hugo Lafuente (Squash Project) va completar el podi, mentre que el terrassenc Oriol Herrero (Esquaix Malibú de Sabadell) va ser quart.

Aquest campionat, on es va posar en marxa tot el protocol Covid, va servir de prova pilot per al Campionat de Catalunya Absolut, en categoria femenina i masculina, que tindrà lloc el dies 23 i 24 d’abril al Centre de Tecnificació Marconi i a l’Squash 4.