Ja és a la venda el calendari solidari 2020 de la Policia Municipal

La Policia Municipal de Terrassa ha desvelat aquest dissabte al migdia quines imatges formaran el calendari solidari 2020. Per tercer any consecutiu, els agents terrassencs impulsen una campanya amb l’objectiu de recollir fons per a la investigació del càncer infantil. En aquesta ocasió, el lema és “Jo sóc futur”. La idea és que els nens i nenes que pateixen càncer puguin mirar endavant i respondre sense pors la pregunta que tan sovint fem als infants: què volen ser de grans. Així, a cada mes del calendari un d’aquests nens i nenes viu el somni de ser arquitecte, veterinària, futbolista o policia del costat d’un professional d’aquest ofici i sota l’atenta mirada dels agents de la Policia Municipal.

L’any passat, el conjunt d’actuacions empreses per la policia terrassenca van aconseguir recaptar 131.800€ que s’invertiran a la investigació i recerca que duu a terme l’Hospital Sant Joan de Déu.

Més de dues-centes persones s’han aplegat a la sala Isens del cinema del Parc Vallés per ser els primers a veure les fotografies escollides per a aquest calendari, realitzades per onze fotògrafs de la ciutat. En la presentació han intervingut l’alcalde Jordi Ballart, l’intendent major de la policia Municipal Antoni Flores, la investigadora de l’Hospital Sant Joan de Déu Alícia Garrido i la representant de l’Associació Pulseras Candela, Nieves Tejeda. Els calendaris es poden adquirir per cinc euros a comerços de la ciutat, a la comissaria de la Policia Municipal i també a través d’internet.

L’acte central de la campanya serà aquest dilluns a la tarda a la plaça Vella, on els terrassencs estan convidats a rapar-se el cap en solidaritat amb els nens malalts de càncer.