Ja es coneixen les imatges guanyadores del concurs de fotografia #vallesdracrace2021

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme i el Centre Excursionista de Terrassa, han donat a conèixer les fotografies guanyadores de la setena edició del Concurs d’Instagram #vallesdracrace2021. Es tracta d’un concurs fotogràfic vinculat a la Vallès Drac Race, una cursa de muntanya que transcorre pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i que enguany, degut a la situació sanitària, s’ha organitzat com una cursa no competitiva, amb inscripció gratuïta i que es podia córrer lliurement entre els dies 1 i 28 de febrer.

El termini per presentar les fotografies a concurs es va tancar el passat 7 de març amb un balanç de 150 fotografies publicades. Per participar només era necessari seguir els perfils d’Instagram de @vallesdracrace, @terrassaturisme, i @ceterrassa, i etiquetar les fotografies amb #vallesdracrace2021.

Finalment, els guanyadors del concurs fotogràfic han estat: Marta Piñol Labarias (@mrta_p), de Molins de Rei, David Velasco Díaz (@txus_run) de Terrassa i Patricia Hernández Garcia (@patrih8) de Terrassa. Tot i això, la situació sanitària derivada de la Covid-19 ha impedit que enguany es pugui celebrar el tradicional acte d’entrega de premis.

El concurs d’Instagram #vallesdracrace2021 representa una important eina de promoció de l’oferta turística de la ciutat a través de les xarxes socials i al mateix temps contribueix a difondre un entorn natural com el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i les possibilitats i beneficis que ofereix per a la pràctica esportiva a l’aire lliure.

Autora: Marta Piñol Labarias (@mrta_p)

Autor: David Velasco Díaz (@txus_run)

Autora: Patricia Hernández Garcia (@patrih8)