Ja es poden fer consultes presencials a les biblioteques però amb cita prèvia

Les biblioteques municipals van recuperant la normalitat i ampliant els serveis. Des d’aquest dilluns ja es poden fer consultes presencials sobre material i fer ús dels ordinadors amb connexió a Internet i eines d’ofimàtica, això si, amb cita prèvia. La reserva de taula i cadira es pot fer per correu electrònic, trucant a l’equipament o omplint el formulari de la pàgina terrassa.cat/biblioteques.

Els llibres, diaris i revistes hauran de passar una fase de quarantena un cop consultats i els ordinadors només els podrà fer servir una sola persona al dia. Després seran desinfectats.

També des d’aquest dilluns es podran reservar documents disponibles i els que es trobin en quarantena. Continua actiu el servei de préstec interbibliotecari a nivell municipal i tots els documents s’han de retornar a les bústies exteriors de cada biblioteca. Els préstecs actuals s’han ampliat de forma automàtica fins el 31 de juliol.

La Biblioteca Central obre de dilluns a divendres de deu a dues i de quatre a vuit mentre que les de districte ho faran en aquestes quatre hores de la tarda. La BD5 continuarà tancada fins que es puguin garantir les mesures de seguretat al personal i als usuaris.

Per accedir a les biblioteques és obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat i seguir les indicacions.