Ja es poden formalitzar les inscripcions per a la temporada de bany

S’obre el període d’inscripcions per aquest estiu a les piscines municipals. La temporada de bany s’iniciarà el 23 de juny, per Sant Joan, i s’allargarà fins el 2 de setembre. A partir d’ara es poden formalitzar els tràmits pels abonaments de les piscines de Sant Llorenç, La Maurina i les Arenes. A partir del 21 de maig també es podran tramitar els abonaments per a la piscina del Parc de Vallparadís. Totes quatre piscines obriran de dilluns a diumenge de dos quarts d’onze del matí fins a dos quarts de vuit del vespre.

En el cas de les piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina els abonaments es faran en els mateixos equipaments. En el cas de les Arenes es farà a l’oficina del Poliesportiu Municipal del carrer Sierra Nevada. Pel què fa a la piscina de Vallparadís i a diferència dels darrers anys, el cobrament i el lliurament de carnets s’iniciarà el 21 de maig amb horaris de dilluns a divendres de 10 a 1 i de 3 a 7 de la tarda. Un cop iniciada la temporada de bany també es podrà fer els dissabtes de 10 a 2 del migdia.

Els preus són similars als de l’any passat i van dels 5,30 euros per persona i dia fins als 13 anys, i de 6,80 euros per a la resta d’edats. També es mantenen els preus especials per a jubilats, escoles i esplais, i els abonaments a partir dels 36,55 euros per 15 dies, i de 91,25 per tota la temporada. Uns abonaments que arriben als 116,20 per als adults majors de 13 anys. Com cada any també hi haurà la possibilitat de fer algun curset de natació a partir dels 7 anys, d’iniciació o perfeccionament i que imparteix el Club Natació Terrassa.